Ballong Gilbert Kinetica [Storlek  5]

Ballong Gilbert Kinetica [Storlek  5]
1 567,06 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ballong Gilbert Kinetica

Om du letar efter en högkvalitativ matchboll som levererar topprestanda till ett rimligt pris, då är vår nya matchboll Kinetica den rätta för dig. Den förnyade Kinetica är en utveckling av vår populära matchboll Revolution X och är en högkvalitativ matchboll som uppmuntrar spelarna att prestera sitt bästa.

Under de tuffaste förhållandena är det viktigt att spelarna har en matchboll som de kan lita på. Gilbert har utvecklat en G-X gummiyta med ett standardgrepp som gör att spelarna kan bära bollen under alla omständigheter. Som alla matchbollar från Gilbert har Kinetica vår unika elliptiska Truflight™-ventil för att säkerställa optimal flygning och spinn.

Den svarta och mörkblå premiumdesignen inkluderar signaturen Gilbert Ellipse, som visar att Gilbert har varit ledande inom World Rugby sedan 1823.

Finns endast i storlek 5, senior- och klubbspelare som vill ta sitt spel till den högsta nivån behöver inte leta längre än till Kinetica som Gilbert har utvecklat - den bästa matchbollen för klubbrugby.

Den handsydda bollen för seniorer och clubs har godkänts av RugbysAngleterre och är förvriden för att säkerställa hög kvalitet.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48428105
Färg grå/svart
Färg Grå
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)