Utrustning

I denna kategori hittar du allt som har med rugbyutrustning att göra! Skydd, Lagkläder, Väskor, Utrymmen Clubs ....

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rugbyarsenal: en fråga om utrustning

Rugby, med sin intensitet och fysik, kräver inte bara exceptionell fysisk förberedelse utan också högkvalitativ, lämplig utrustning. Från nybörjare till proffs måste varje spelare välja sin utrustning noggrant, eftersom den har en direkt inverkan på deras prestation och säkerhet på planen. Rugbyutrustning omfattar ett brett spektrum av artiklar, från stövlar till benskydd, tröjor och bollar. Att välja varumärken som är kända för sin kvalitet och tekniska innovation är viktigt för att säkerställa utrustningens hållbarhet och effektivitet.

 • Skydd: Hjälmar, axelskydd och munskydd är viktiga för att begränsa risken för skador. Varumärken som Canterbury och Gilbert utmärker sig för sin innovativa skyddsutrustning, utformad för att erbjuda maximal säkerhet samtidigt som spelarnas rörelsefrihet bevaras. Shock Doctor är också ett riktmärke för munskydd och erbjuder anpassningsbara, mycket skyddande modeller.

 • Tröjor och textilutrustning: De måste vara slitstarka och ha en bra fukthantering. Under Armour O'Neills och Kooga erbjuder tröjor och underställ som är utformade för rugby, med tekniska tyger som effektivt transporterar bort svett, samtidigt som de garanterar stor hållbarhet vid drag och stötar.

 • Att välja rätt utrustning: en stor utmaning

  Rätt utrustning kan göra hela skillnaden på planen, både när det gäller prestation och skadeförebyggande. Det är därför crucial spelare måste vara välinformerade och välja varumärken som är kända för kvaliteten på sina produkter. Dessutom är det viktigt att ta hänsyn till de specifika aspekterna för varje position på planen: en forward har till exempel andra behov än en back när det gäller skor och skydd. Att välja rätt utrustning för din position och spelstil är därför mycket viktigt.

  Att investera i kvalitetsutrustning lönar sig på lång sikt, inte bara när det gäller den prestanda den levererar utan också när det gäller att minska risken för skador. Den ständiga innovations inom sport och särskilt rugby öppnar regelbundet upp nya möjligheter för spelare på alla nivåer, så att de kan tänja på sina gränser samtidigt som de är skyddade.

  Valet av rugbyutrustning är en grundläggande del av en spelares förberedelser. Med varumärken som Adidas, Nike, Canterbury, Gilbert, Shock Doctor, Under Armour, O'Neills och Kooga har spelarna ett brett utbud av alternativ för att tillgodose sina specifika behov. Teknik och innovation fortsätter att tänja på gränserna för vad som är möjligt och erbjuder allt bättre och säkrare utrustning. I slutändan är rätt utrustning en viktig spelpartner för alla rugbyspelare, så att de kan ge sitt bästa lui-même på planen med fullständigt självförtroende.