Om oss?

Välkommen till House of Rugby, din destination för alla rugby- och sportentusiaster!

Som en del av den prestigefyllda familjen Spacefoot, ett företag som är en pionjär inom e-handel för sport, började vår resa med en passion för rugby. Denna passion spred sig snabbt till andra sporter och ledde till vår utveckling. Idag är vi stolta över att driva 24 specialiserade webbplatser som täcker ett brett utbud av sporter, inklusive områden som till exempel motorcyklar och inredning.

Våra lagerlokaler, som strategiskt är belägna i Montlouis-sur-Loire (37), är hjärtat i vår verksamhet. Därifrån skickas över 500 000 produkter från mer än 5 000 varumärken ut till Europa. Vårt team av experter, baserat i Levallois-Perret, arbetar härdat för att kontinuerligt förbättra din upplevelse av e-handel.

Hos House of Rugby står våra värderingar i centrum för allt vi gör. Drivna av ambition för oss själva och våra kunder tror vi på kraften i teamarbete och arbetar tillsammans för att ge dig den bästa möjliga servicen. Vi uppskattar alla möjligheter och strävar efter ständig förbättring.

Alltid på jakt efter nya utmaningar planerar vi att snart expandera internationellt till över 20 länder. Vårt mål är att vara ledande inom innovation och utmana gränserna för e-handel för att kunna erbjuda mer bekvämlighet och valmöjligheter till dig.

Vår uppgift på House of Rugby är enkel: att ge dig den perfekta utrustningen för att förbättra dina prestationer samtidigt som du sparar tid och pengar. Oavsett om du letar efter hjälmar, skor eller rugbytröjor, har vi vad du behöver.

Så varför vänta? Upptäck House of Rugby i Spacefoot-galaxen idag!