Skor

På House of Rugby erbjuder vi ett brett urval av premium rugbyskor från ledande varumärken som Nike, Adidas, Mizuno, Puma, New Balance.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rugbystövlar

På House of Rugby erbjuder vi ett brett urval av rugbyskor av högsta kvalitet från ledande varumärken som Nike, Adidas, Mizuno, Puma, och New Balance. Bland våra modeller finns Adidas Adizero , Copa, Predator, X och Kakari för högpresterande spelare, Mizuno Morelia , Monarcida och Morelia Neo för allroundspelare, Puma Future , Ultra och King för kraftspelare och Nike Mercurial Superfly , Mercurial Vapor, Tiempo och Phantom för snabba spelare.

Vi har alternativ för alla typer av spelare och alla färdighetsnivåer. När du köper från House of Rugby kan du vara säker på att du får rugbyskor av högsta kvalitet, tillverkade av de bästa varumärkena i branschen.

Rugbyskornas historia

Historien om rugbyskor går tillbaka flera decennier, när rugbyspelare började använda specifika skor för att förbättra sina prestationer på planen.

Under årens lopp har rugbyskorna genomgått många utvecklingar när det gäller design och teknik för att möta kraven från professionella spelare. Ledande varumärken som Nike, Adidas, Mizuno, Puma och New Balance har utvecklat innovativa tekniker som gummisulor med klackar, ovandelar i mesh som andas och fotledsstöd för att förbättra spelarnas prestationer och säkerhet.

Idag genomgår rugbystövlar rigorösa tester för att säkerställa att de uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna. Professionella spelare har specifika stövlar för varje typ av plan (gräs, syntetiskt, lerig). Rugbystövlar har blivit ett viktigt inslag crucial för att spelarna ska kunna förbättra sina prestationer på planen.