Ballong Irlande [Storlek  4]

Ballong Irlande [Storlek  4]
269,34 kr
Stöd ditt irländska lag och skapa bestående minnen med vår officiella Gilbert rugbyboll för internationella supportrar. Storlek 5 eller 4.

Slut i lager

Beskrivning

Ballong Irlande

Rugby World Cup är mindre än två år bort och närmar sig med stormsteg. För att se till att ditt land får det stöd det behöver för att ta ett kliv framåt i år är en internationell supporterboll precis vad du behöver.

Möt den irländska supporterbollen. Det irländska rugbylaget rankas för närvarande bland de fem bästa lagen i världen, har vunnit Six Nations Championship fyra gånger och har ännu inte vunnit en VM-titel.

Den här supporterbollen är ett perfekt minnesmärke, perfekt för att spela rugby med familj och vänner. Förutom sin slående design i färgerna frånIrlande innehåller bollen en syntetisk latexblåsa för att hålla den uppblåst så länge som möjligt när den visas upp.

Fanballongen finns i storlekarna 5 och 4, vilket gör den till den perfekta presenten även för det störstaIrlande-fanet som vill visa upp och minnas sina favoritmatcher.

Om du letar efter den perfekta souveniren av ditt internationella favoritlag ärIrlande supporterballongen den perfekta bollen för dig.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48429104
Färg Landets supporterboll
Färg Vit
Storlek Storlek 4 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Irlande