Ballong Barbarian Rugby Club [Storlek Miniformat]

Ballong Barbarian Rugby Club [Storlek Miniformat]
171,40 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Ballong Barbarian Rugby Club

Barbarian Rugby Club, mer känt som nom French Barbarians, är ett XV-rugbylag som bildades 1979 och har sin bas på France. Det grundades som ett inbjudet amatörlag, modellerat efter det berömda Barbarian F.C..

Sedan starten av säsongen 2017-18 har de franska barbarerna blivit det andra officiella landslaget för det franska rugbyförbundet, som tidigare hänvisade till antingen France U20-laget eller France A-laget som detta lag.

De franska Barbarians spelar i himmelsblå, marinblå och kungsblå hooptröjor. Precis som med de ursprungliga Barbarians behåller spelarna sina klubbstrumpor frånorigine.

Jean-Claude Skrela grundade klubben efter att ha spelat för de ursprungliga Barbarians, som han älskade, i slutet av sin karriär. Under amatörperioden var alla spelare som valdes ut till laget fransmän eller spelade för franska klubbar clubs.

Gilbert tillverkade de franska Barbarians replikboll, designad i samma esprit som deras officiella matchbollar, med klubbens himmel- och marinblå färger.

Den franska Barbarians-kopian finns i storlek 5 eller mini och är perfekt för vuxna och juniorer som tränar hemma. En perfekt present.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48432701
Färg vit/svart
Färg Vit
Storlek Miniformat - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Barbarian Rugby Club
Sortiment Club