Ballong ASM Clermont Auvergne [Storlek  5]

Ballong ASM Clermont Auvergne [Storlek  5]

440,74 kr

381,73 kr

-13%

Slut i lager

Beskrivning

Ballong ASM Clermont Auvergne

Supporterserien Gilbert Rugby erbjuder unika designer för årets franska rugby clubs.

ASM Clermont Auvergne ligger i centrum av France, i staden Clermont-Ferrand, som gränsar till de vulkaniska bergen i Chaîne des Puys. Staden är känd för den första fabriken Michelin och huvudarenan - Parc des Sports Marcel Michelin, som båda utvecklades av Marcel Michelin, son till däcktillverkarens grundare Michelin.

ASM Clermont Auvergne spelar för närvarande i Top 14 och blev mästare två gånger under säsongerna 2009-2010 och 2016-2017.

Detta är bollen ASM Clermont Auvergne Replica. Ett bra sätt att spela rugby med din familj och dina vänner och samtidigt stödja ditt främsta franska rugbylag. Denna högkvalitativa, handsydda boll har utrustats med en syntetisk latexblåsa för att säkerställa utmärkt luftretention, samt ett 3-lagers baksidesmaterial för att säkerställa att formen förblir i optimala förhållanden, oavsett om den används för en rolig match på semestern eller på displayen hemma.

Bollen ASM Clermont Auvergne Replica finns i storlekarna 5 och Mini så att vuxna och juniorer kan vara de bästa supportrarna den här säsongen.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48435305
Färg klubb replika boll
Färg Vit
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team ASM Clermont Auvergne