Ballong Stade Français [Storlek  5]

Ballong Stade Français [Storlek  5]
269,34 kr
Kolla in vår boll Gilbert från Stade Français, med de spektakulära färgerna från den ikoniska klubben i Paris 16:e arrondissement! Finns i vuxen- och ministorlekar.

Slut i lager

Beskrivning

Ballong Stade Français

I år erbjuder Gilbert Rugby fan range unika designer för den franska rugbyklubben clubs.

Stade Français är en välkänd rugbyklubb i det 16:e arrondissementet i Paris. Jämfört med andra historiskaautres clubs är Stade Français relativt ny och grundades 1995 av sammanslutningen av Stade Français och CASG Paris. Efter att ha haft det tufft 2011 återuppstod klubben 2015 och vann tre matcher i rad, innan de vann Top 14.

Vi presenterar Stade Français supportrarnas boll. Ett perfekt tillskott till alla familjer med en passion för Stade Français, denna boll har de spektakulära rosa färgerna som klubben är välkänd för.

Bollen är utrustad med en syntetisk latexblåsa och tillverkad av ett 3-lagers baksidesmaterial och har utmärkt luftretention och form för optimal kapacitet när du sparkar med vänner eller visar hemma.

Supporterbollen Stade Français finns i storlekarna 5 och Mini för vuxna och juniorer att njuta av i solen den här säsongen.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48441505
Färg klubb supporter boll
Färg Vit
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Stade Français