Vattentät jacka Macron Caleb RWC France 2023

Vattentät jacka Macron Caleb RWC France 2023

Börjar på: 1 334,46 kr

1 196,11 kr

-10%
Den vattentäta jackan Macron Caleb RWC France 2023: oumbärlig för rugbyfans, i framkant när det gäller mode och prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 334,46 kr

1 196,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka Macron Caleb RWC France 2023

Den vattentäta jackan Macron Caleb RWC France 2023 är en högkvalitativ produkt för rugbyfans. Jackan tillverkas av världens ledande sportmärke Macron och är speciellt utformad för supportrar till rugbylaget France inför Rugby World Cup 2023.

Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och håller dig torr och bekväm även under de mest extrema förhållanden. Den avancerade teknik som används av Macron garanterar maximalt skydd mot regn och vind, samtidigt som den ger god andningsförmåga för en bekväm känsla under hela matchen.

Jackans design är inspirerad av de ikoniska färgerna på France, med subtila detaljer som påminner om rugbylagets emblem. Blå, vita och röda inslag ger den här kvalitetsjackan en touch av patriotism och stolthet.

Den vattentäta jackan Macron Caleb RWC France 2023 är inte bara funktionell, den är också snygg och modern. Den kan bäras både på rugbymatcher och i vardagen och ger din outfit en touch av sportig stil.

Jackan finns i flera olika storlekar och passar alla rugbyfans, både män och kvinnor. Oavsett om du går på matchen på stadion eller tittar på den hemma med vännerna, kommer Macron Caleb RWC France 2023 vattentät jacka att vara din allierade för att stödja France -laget med komfort och stil.

Kort sagt, Macron Caleb RWC France 2023 vattentät jacka är en viktig produkt för alla rugbyfans. Med sin överlägsna kvalitet, eleganta design och oöverträffade komfort är den det perfekta valet för att visa ditt stöd för France rugbylaget vid Rugby World Cup 2023. Så vänta inte längre, lägg vantarna på denna vattentäta jacka nu och gör dig redo att heja på ditt favoritlag med stolthet och stil!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127264
Färg marinblå/röd
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC