Tröja för barn Italie Rugby FIR Merch RWC

Tröja för barn Italie Rugby FIR Merch RWC

Börjar på: 869,23 kr

797,36 kr

-8%
Utrusta ditt unga rugbyfan med Italie FIR RWC tröja för barn från Macron. Den perfekta presenten till små rugbyfans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 869,23 kr

797,36 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tröja för barn Italie Rugby FIR Merch RWC

Italie rugbytröja för barn, officiellt licensierad av FIR och designad av Macron, är ett måste för alla unga rugbyfans. Tröjan är perfekt för barn som vill visa sitt stöd för sitt favoritlag under Rugby World Cup-matcherna.

Med sin eleganta design och livfulla färger är tröjan både funktionell och snygg. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort samtidigt som den ger stor rörelsefrihet på planen. Oavsett om du spelar rugby med vänner eller hejar påItalie -laget från läktaren, är den här tröjan lämplig för alla aktiviteter.

FIR-logotypen och varumärkeslogotypen Macron visas stolt på denna tröja, vilket vittnar om dess äkthet. Unga fans kommer att kunna visa sin stolthet över sitt lag och sin passion för rugby.

Tröjan är speciellt utformad för barn, med en skärning junior som anpassar sig perfekt till deras kroppsform. Den finns i flera olika storlekar och passar barn i alla åldrar. Oavsett om det är till födelsedag, jul eller bara som en present är den här tröjan en perfekt present till alla unga rugbyfans.

Så vänta inte längre, ge ditt barnItalie rugby team jersey, den officiella FIR-tröjan skapad av Macron. Med denna tröja kommer ditt barn att vara redo att stödja sitt favoritlag vid nästa Rugby World Cup och leva ut sin passion för denna legendariska sport till fullo. Så lägg till den i din varukorg nu!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 58564025
Färg grå/vit
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Team Italie Rugby