Stöd för höger fotled Zamst Filimista

Stöd för höger fotled Zamst Filimista

Börjar på: 550,93 kr

485,30 kr

-12%
Skydda dina fotleder med den nya Filmista fotledsskenan från Zamst - tunn, lätt och stark, så att du kan komma tillbaka till sporten utan bekymmer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 550,93 kr

485,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stöd för höger fotled Zamst Filimista

Zamst New - Filmista Ankle Support - S - Straight är den perfekta lösningen för att förebygga fotledsskador och komma tillbaka till idrotten på ett säkert sätt. Detta smala, lätta och hållbara fotledsstöd har designats av det välkända varumärket Zamst och ger optimalt stöd för höger fotled.

Tack vare den innovativa tekniken ger Filmista fotledsstöd ett effektivt stöd för fotleden utan att begränsa rörligheten, så att du kan träna och spela med tillförsikt. Med detta fotledsstöd kan du säga adjö till vanliga fotledsskador som stukningar och sträckningar.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller ett passionerat sportfan är Zamst New - Filmista fotledsstöd en viktig del av utrustningen för att säkerställa att din fotled är skyddad och presterar på topp. Den ergonomiska designen anpassar sig perfekt till din fot för optimal komfort och en lätt känsla under dina sportaktiviteter.

Förutom att förebygga skador är detta fotledsstöd också perfekt för att återgå till idrott efter en fotledsskada. Den ger terapeutiskt stöd för snabbare läkning rapide och en smidigare återgång till träning.

Låt inte fotledsskador hindra dig från att utöva din favoritsport. Välj Zamst New - Filmista fotledshållare och dra nytta av en skyddad, lätt och motståndskraftig fotled för bekymmersfri sport. Beställ nu och välj prestanda och säkerhet med Zamst.

Mer information

Varumärke Zamst
Tillverkarens SKU 670201
Färg Svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen