Phoenix

Hitta alla Canterbury rugbyskor i Phoenix Raze-serien ! De bästa skorna för att glänsa på planen!

Fler filter

Fallande ordning

Rugbyskor Canterbury Phoenix Raze

Rugbyskorna Canterbury Phoenix Raze är utformade för att ge enastående prestanda på mjuka planer. Med en kombination av lätthet, hållbarhet och överlägset grepp är dessa skor ett förstahandsval för spelare som letar efter högkvalitativ utrustning som kan stödja dynamiska och kraftfulla prestationer.

Design och viktiga egenskaper

Den senaste versionen av Phoenix Raze har en lättviktig yttersula som är speciellt utformad för mjuk terräng. Den har sex metalldubbar och gjutna diamantformade dubbar för oöverträffad dragkraft. Ovandelen är inte bara slitstark utan också tidlös, med den vita CCC-logotypen som ger skon en distinkt estetisk touch.

Phoenix Raze-skorna är utformade för att inte bara ge utmärkt stabilitet och energiåtergivning vid acceleration eller riktningsförändring, utan också överlägsen komfort tack vare en skyddande vadderad krage. Den standardiserade passformen och möjligheten att ändra dubbarnas längd efter behov ger större anpassningsförmåga och anpassning till individuella spelarpreferenser.

Prestanda och hållbarhet

Phoenix Raze är känd för sin förmåga att stå emot kraven i det moderna spelet och kombinerar robusthet med lättviktig smidighet. Den slitstarka ovandelen ger långvarig hållbarhet, medan den dämpade kragen och EVA-fotbädden ger ökad komfort och stabilitet, vilket är viktigt för spelare som ger allt på planen.

Sammanfattningsvis är Canterbury Phoenix Raze rugbystövlar ett utmärkt alternativ för spelare som letar efter utrustning som perfekt kombinerar komfort, hållbarhet och prestanda. De är idealiska för dig som vill sticka ut på planen, tack vare sin genomtänkta design och avancerade tekniska funktioner. Oavsett om du är en power forward eller en back rapide, Phoenix Raze är utformade för att booster ditt spel hela tiden.