Gilbert

Upptäck alla rugbyskor från Gilbert i denna kategori! Det finns många serier att upptäcka, inklusive Sidestep, Cage ochKinetica!

Fler filter

Fallande ordning

Innovation och prestanda

Gilbert rugbyskor är synonymt med innovation och prestanda. Detta välkända rugbyföretag har alltid strävat efter att tänja på teknikens gränser för att ge spelarna bästa möjliga utrustning . Gilbert skor är fullpackade med banbrytande funktioner, t.ex. gjutna dubbar som ger exceptionell dragkraft på alla typer av terräng. Mellansulan ger optimal dämpning och minskar tröttheten i foten under intensiva matcher. Med högkvalitativa material och noggrann uppmärksamhet på detaljer är Gilbert skorna det ultimata valet för rugbyspelare som kräver det allra bästa i prestanda.

Komfort och hållbarhet

Komfort och hållbarhet är nyckelord för Gilbertrugbystövlar. Varumärket förstår att spelarna tillbringar timmar på planen och att deras fötter måste få bra stöd samtidigt som de är bekväma. Gilbert skor är utformade med en exakt passform som formar sig efter fotens form, vilket minimerar risken för skav och blåsor. Dessutom är de tillverkade av robusta, slitstarka material som garanterar exceptionell livslängd. Oavsett om du spelar på gräs, lera eller konstgräs är skorna på Gilbert utformade för att klara alla spelförhållanden och ger spelarna oöverträffad valuta för pengarna.

Stil och identitet

Slutligen handlar Gilbert rugbystövlar inte bara om prestanda, de är också ett sätt för spelarna att uttrycka sin stil och identitet på planen. Innovativa designer och en mängd olika färger gör att spelarna kan välja skor som speglar deras personlighet. Oavsett om du föredrar en ren, klassisk look eller vill sticka ut med djärva, klara färger, erbjuder Gilbert en rad olika stilar som passar alla smaker. Genom att bära Gilbert visar spelarna sitt engagemang för utmärkt rugby samtidigt som de lägger till en unik touch av stil till sina kläder på planen.