T-shirt i polycotton för damer Macron RWC France 2023

T-shirt i polycotton för damer Macron RWC France 2023

Börjar på: 428,50 kr

258,45 kr

-40%
Fira France genom att bära denna damtröja i polycotton Macron RWC 2023, det perfekta valet för rugbyfans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

258,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt i polycotton för damer Macron RWC France 2023

Macron RWC France 2023 dam T-shirt i polycotton är det perfekta valet för kvinnliga rugbyfans som vill visa sitt stöd för laget France vid Rugby World Cup 2023. Denna T-shirt är designad av det välkända sportmärket Macron och är både snygg och funktionell.

Den är tillverkad i en blandning av bomull och polyester som ger optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Den feminina skärningen framhäver din figur och gör att du enkelt kan röra dig under dina sportaktiviteter.

Designen på met T-shirt har Macron -logotypen samt den officiella logotypen för Rugby World Cup 2023, vilket skapar en modern och dynamisk look. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna gör denna T-shirt till ett måste för alla rugbyfans.

Oavsett om du är på planen eller stöder ditt lag från läktaren, kommer denna T-shirt att ge dig absolut komfort samtidigt som du kan visa din passion för damrugby och ditt stöd för France-laget.

Så vänta inte längre och lägg till Macron RWC France 2023 damtröja i polycotton i din sportgarderob. Den är det perfekta valet för träningspass, matcher eller helt enkelt för att visa din kärlek till rugby och France-laget. Beställ den idag och gör dig redo för Rugby World Cup 2023!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127193
Färg blå/röd
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC