Besök Black Friday på House of Rugby

I år infaller Black Friday den 24 november 2023. För att markera tillfället erbjuder House of Rugby dig nu ett brett utbud av rugbyprodukter till reapriser med stora rabatter och kampanjer. I den här kategorin hittar du rugbytröjor, rugbyskor, rugbybollar och mycket merautres...

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Ultimata rugbyskor på specialerbjudande

Black Friday, den efterlängtade säsongen för rugbyentusiaster, erbjuder oslagbara rabatter på en rad olika rugbyartiklar. Bland årets mest attraktiva erbjudanden sticker rugbystövlar ut med otroliga rabatter. De främsta varumärkena erbjuder sina senaste modeller av dubbar, som är utformade för att ge optimalt grepp på planen, till riktigt låga priser. Oavsett om du är en front row-spelare som letar efter maximal stabilitet i scrums, en full back som letar efter snabbhet och smidighet eller en mångsidig tredje rad, Black Friday är det perfekta tillfället att uppdatera dina rugbystövlar. Missa inte detta tillfälle att köpa rugbyskor av professionell kvalitet till ett bra pris.

Tröjor och tillbehör: Visa din rugbystolthet

En annan spännande aspekt av Black Friday för rugbyfans är möjligheten att köpa officiella tröjor och accessoarer från sina favoritlag till rabatterade priser. Bär ditt lags färger med stolthet på och utanför planen genom att dra nytta av dessa fantastiska erbjudanden. Från premium rugbytröjor till matchande kepsar, halsdukar och sportväskor hittar du allt du behöver för att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Oavsett om du är ett inbitet fan eller letar efter den perfekta presenten till en rugbyälskande vän, är Black Friday det perfekta tillfället att spara pengar samtidigt som du firar rugby påesprit. Så gör dig redo att göra din rugby-shopping under denna period av oslagbara kampanjer.