Handskar Macron RWC France 2023

Handskar Macron RWC France 2023

Börjar på: 269,34 kr

166,63 kr

-38%
Satsa på spetskompetens med Macron RWC France 2023 handskar, designade för rugbyentusiaster som vill ha hög prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 269,34 kr

166,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Handskar Macron RWC France 2023

Handskarna Macron RWC France 2023 är det perfekta valet för alla rugbyfans som vill visa sitt stöd för laget France i VM 2023. Dessa handskar från det italienska märket Macron är speciellt utformade för rugbyspelare, med fokus på kvalitet och prestanda.

Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och ger ett exceptionellt grepp för bättre precision vid passningar och skott. Deras eleganta, moderna design met har de ikoniska färgerna från France-laget, med den franska cockerel stolt tryckt på baksidan av handen.

Handskarna Macron RWC France 2023 är också mycket bekväma att bära tack vare det andningsbara tyget som transporterar bort svett och håller händerna torra under träning. De erbjuder också extra skydd med vaddering runt knogarna, vilket ger större säkerhet vid fysisk kontakt på planen.

Oavsett om du är en hängiven rugbyspelare eller en lojal supporter till laget France, är dessa handskar ett måste för alla rugbyfans. De är det perfekta valet för att visa ditt stöd för landslaget i VM 2023, men också för att förbättra din prestation på planen.

Missa inte chansen att köpa dessa handskar på Macron RWC France 2023 och bli en del av det vinnande laget. Deras kvalitet, komfort och design gör dem till ett viktigt tillbehör för alla rugbyfans. Så vänta inte längre, lägg dem i din korg nu och gör dig redo att stödja France -laget i VM 2023!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127312
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC