Hatt med pompong Macron RWC France 2023

Hatt med pompong Macron RWC France 2023

Börjar på: 293,82 kr

180,70 kr

-39%
Visa ditt stöd för France och rugby med Macron RWC 2023 pom pom beanie. Kvalitetsdesign av Macron.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 293,82 kr

180,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hatt med pompong Macron RWC France 2023

Mössan med pom-pom Macron RWC France 2023 är det perfekta valet för alla rugbyfans på France! Med sin snygga design och välkända varumärke, Macron, är denna mössa ett riktigt måste för att visa ditt stöd för France rugbylaget vid Rugby World Cup 2023.

Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och kommer att hålla dig varm och bekväm under utomhusmatcher eller när du stöttar laget hemifrån. Den extra pompomen ger mössan en extra touch av stil, vilket gör den till en trendig accessoar för alla modeälskare.

Den officiella Macron -loggan och franska flaggan broderade på mössans framsida visar din stolthet över det nationella rugbylaget. Oavsett om du är på plats eller tittar på matchen hemifrån är denna keps ett utmärkt sätt att visa din passion för sporten och ditt stöd för laget.

Macron är ett välkänt italienskt varumärke som är känt för sin kvalitet och sitt engagemang för sport. Med den här kepsen är du säker på att få en produkt av högsta kvalitet som kommer att klara tidens tand och följa med dig till framtida Rugby World Cups.

Så unna dig själv eller en rugbyälskande vän eller familjemedlem denna mössa med pom-pom Macron RWC France 2023. Det är en perfekt present för alla tillfällen och ett bra sätt att visa ditt stöd för France rugbylaget vid VM 2023. Allez les Bleus !

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127317
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC