T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Paris

T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Paris

Börjar på: 428,50 kr

258,45 kr

-40%
Stöd rugbylaget France inför VM 2023 med vår t-shirt i polycotton Macron, i Paris färger!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

258,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Paris

Upptäck Macron RWC France 2023 Paris T-shirt i polycotton, ett måste för alla rugbyfans! Denna T-shirt är designad av det italienska märket Macron och kombinerar komfort och stil för att fira årets sportevenemang: Rugby World Cup 2023 som kommer att hållas på France.

Denna T-shirt i polycotton har en smal passform och en mjuk känsla, perfekt för att stödja ditt favoritlag på planen eller från soffan. Med ett tryck i färgerna från France och Rugby World Cup är du redo att heja på Les Bleus med passion och stolthet.

Den broderade Macron -loggan på bröstet ger en touch av elegans till denna sportiga T-shirt. Dessutom garanterar kvaliteten på de material som används optimal hållbarhet och komfort, även efter många tvättar.

Oavsett om du är en hängiven rugbyspelare, en inbiten supporter eller bara letar efter något trendigt, är denna T-shirt i polycotton från Macron RWC France 2023 Paris gjord för dig. Missa inte chansen att visa ditt stöd för laget France och representera din favoritsport med stil.

Vänta inte längre med att lägga till denna T-shirt till din samling av rugbykläder eller ge en originell present till ett rugbyfan. Beställ Macron RWC France 2023 Paris polycotton T-shirt nu och gör dig redo att uppleva de intensiva känslorna i Rugby World Cup 2023!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127387
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC