Kapsyl Macron RWC France 2023 Paris

Kapsyl Macron RWC France 2023 Paris

Börjar på: 244,85 kr

168,82 kr

-31%
Visa ditt stöd för France 2023 med the snygga och ikoniska keps Macron, perfekt för alla Rugby-fans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,85 kr

168,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kapsyl Macron RWC France 2023 Paris

Kepsen Macron RWC France 2023 Paris är en viktig accessoar för alla rugbyfans. Kepsen tillverkas av det italienska sportmärket Macron och är en hyllning till rugbylaget France som kommer att delta i nästa Rugby World Cup 2023, som kommer att hållas på France.

Kepsen bär stolt France färgerna blått, vitt och rött, samt logotypen för det franska rugbyförbundet. Den eleganta, moderna designen gör den till en trendig accessoar, perfekt för att komplettera alla sport- eller fritidskläder.

Kepsen Macron RWC France 2023 Paris är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den har ett böjt visir som ger effektivt skydd mot solens strålar och ett justeringssystem baktill för att passa alla huvudstorlekar.

Oavsett om du är en hängiven supporter av France -laget eller ett rugbyfan är den här kepsen ett perfekt sätt att visa ditt stöd för ditt landslag. Den är också den perfekta souveniren för alla som besöker matcherna i Rugby World Cup 2023 i Paris.

Förutom att vara en modeaccessoar är denna keps också funktionell för sportfans. Oavsett om du går på en match eller spelar med dina vänner skyddar den dig mot solen samtidigt som du får en snygg look.

Så lägg vantarna på Macron RWC France 2023 Paris -kepsen för att visa din kärlek till rugby och France-laget. Det är ett måste för alla rugbyfans och ett snyggt sätt att fira det kommande Rugby World Cup på France. Allez les Bleus!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127499
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC