Kapsyl Macron RWC France 2023 Bordeaux

Kapsyl Macron RWC France 2023 Bordeaux

Börjar på: 244,85 kr

152,54 kr

-38%
Visa din stolthet för rugby och France med Macron RWC 2023 Cap Bordeaux. Lägg till den till din samling nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,85 kr

152,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kapsyl Macron RWC France 2023 Bordeaux

Kepsen Macron RWC France 2023 Bordeaux är det perfekta valet för rugbyfans som brinner för det franska landslaget. Denna keps är designad av det italienska märket Macron och är den perfekta kombinationen av stil och komfort för dina träningspass, matcher och vardagsliv.

Designen på denna keps är inspirerad av tröjan som bärs av France -laget vid Rugby World Cup 2023, som kommer att hållas på France. Färgen bordeaux, som symboliserar staden Bordeaux, framhävs av France -lagets logotyp som är broderad i vitt på kepsens framsida. En diskret men elegant påminnelse om ditt stöd för det franska landslaget.

Kepsen Macron RWC France 2023 Bordeaux är tillverkad i bomull av hög kvalitet och erbjuder optimal komfort och andningsförmåga. Med spännet baktill kan du anpassa den till ditt huvud för en perfekt passform. Så att du kan bära den hela dagen utan att känna obehag.

Oavsett om du är en hängiven rugbyspelare eller bara ett fan av laget France är den här kepsen ett måste i din sportkollektion. Den kommer att vara din stolta följeslagare på träningar och matcher, och gör att du kan visa ditt stöd för landslaget.

Varumärket Macron är känt för sitt engagemang för sport och sina kvalitetsprodukter. Kepsen Macron RWC France 2023 Bordeaux är inget undantag och kommer garanterat att klara tidens tand. Du kommer att kunna bära den med stolthet på kommande rugbytävlingar och längre fram.

Så vänta inte längre utan lägg till Macron RWC France 2023 Bordeaux -kepsen i din varukorg. Ett måste för alla fans av rugbylaget France och en viktig accessoar för att visa ditt stöd vid nästa Rugby World Cup. Unna dig själv en bit historia med den här kepsen, som säljs nu. Allez les Bleus!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127503
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC