Kapsyl Macron RWC France 2023 Nice

Kapsyl Macron RWC France 2023 Nice

Börjar på: 244,85 kr

152,54 kr

-38%
Visa ditt stöd för det franska rugbylaget med kepsen Macron RWC France 2023 Nice. Kvalitet Macron för sport på toppnivå.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,85 kr

152,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kapsyl Macron RWC France 2023 Nice

Kepsen Macron RWC France 2023 Nice är det perfekta valet för alla rugbyfans som vill visa sitt stöd för det franska landslaget. Tillverkad av det italienska märket Macron, känt för sina högkvalitativa produkter, är denna keps en perfekt blandning av stil och funktionalitet.

Kepsens design är inspirerad av France rugbylandslagets tröja för VM 2023. Med sin marinblå färg och inslag av rött och vitt visar den stolt upp France färger. Logotypen Macron är broderad på framsidan, medan den officiella logotypen för Rugby World Cup är broderad på baksidan. Den här kepsen är ett riktigt måste för alla fans av France-laget.

Men den här kepsen är inte bara snygg, den är praktisk också. Den är tillverkad av mjuk och skön bomull och har en perfekt passform tack vare det justerbara bandet baktill. Den har också ett svettband i mesh på insidan för bättre ventilation och optimal komfort under intensiva matcher.

Oavsett om du är på rugbymatch eller ute på stan kommer den här kepsen alltid att vara en snygg följeslagare. Det är också den perfekta presenten till alla rugbyfans, oavsett om de är amatörer eller professionella. Så varsågod, stötta ditt landslag med kepsen Macron RWC France 2023 Nice och gör dig redo för Rugby World Cup 2023!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127507
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC