Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Paris

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Paris

Börjar på: 293,82 kr

180,70 kr

-39%
Stöd rugbylaget France med stil med denna mössa med pompom Macron, ett måste för RWC 2023 i Paris!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 293,82 kr

180,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Paris

Macron RWC France 2023 Paris mössa med pompon är ett måste för alla rugbyfans och alla som älskar France. Mössan är designad av det kända varumärket Macron och är det perfekta valet för att visa ditt stöd för rugbylaget France vid Rugby World Cup 2023 i Paris.

Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den eleganta, moderna designen har de ikoniska färgerna från France, med den berömda franska hanen och logotypen för 2023 Rugby World Cup. Tofsen på toppen ger mössan en extra touch av stil.

Oavsett om du tittar på matchen live på stadion eller hemifrån håller den här mössan dig varm samtidigt som du visar din passion för rugby och ditt stöd för laget France. Den är också perfekt för kalla vinterdagar, oavsett om du är ute på en promenad i stan eller tränar utomhus på session.

Denna mössa med pom-pom Macron RWC France 2023 Paris är också en utmärkt present till alla rugbyfantaster. Ge den till en vän eller familjemedlem för att fira Rugby World Cup tillsammans på France. Den är också perfekt för samlare av rugbyprylar.

Vänta inte längre med att få din mössa med pom-pom Macron RWC France 2023 Paris och gå med i gemenskapen av passionerade rugbyfans på France. Beställ nu och visa stolt ditt stöd för France -laget vid Rugby World Cup 2023 i Paris. Allez les Bleus!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127511
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC