Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Marseille

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Marseille

Börjar på: 293,82 kr

180,70 kr

-39%
Visa stolt din passion för rugby med Macron -kepsen i France 2023:s färger, med pompom och esprit från Marseille.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 293,82 kr

180,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Marseille

Macron RWC France 2023 Marseille mössa med pom-pom är ett måste för alla rugbyfans. Mössan är skapad av det berömda italienska varumärket Macron och är både en modeaccessoar och en symbol för stolthet för fans av rugbylaget France.

Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är varm, mjuk och bekväm att bära. Den snygga, moderna designen är perfekt för att komplettera din outfit på rugbymatcher eller för vardagsbruk under vintern.

Mössan har en pom-pom i France färger, med den officiella logotypen för Rugby World Cup 2023, som kommer att hållas på France. Det är det perfekta sättet att visa ditt stöd för landslaget och din entusiasm för detta stora sportevenemang.

Macron RWC France 2023 Marseille pom-pom-mössan är också en utmärkt present till rugbyfans. Oavsett om det är till födelsedag, jul eller något annat tillfälle, kommer denna mössa säkert att uppskattas av mottagaren.

Så vänta inte längre och lägg till den här mössan i din samling av rugbyprodukter, eller ge den till en älskad person i present. Du kommer inte att bli besviken på kvaliteten och stilen på denna mössa Macron, som säkert kommer att vara ett måste för nästa Rugby World Cup 2023 på France. Allez les Bleus!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127513
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC