Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Toulouse

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Toulouse

Börjar på: 293,82 kr

199,06 kr

-32%
Stöd rugbylaget France med stil med vår Macron mössa med pompom, perfekt för 2023 års RWC på Toulouse.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 293,82 kr

199,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Toulouse

Är du en hängiven supporter av rugbylaget France och vill visa ditt stöd för nästa Rugby World Cup 2023? Då behöver du inte leta längre än till denna mössa med pom-pom Macron RWC France 2023 Toulouse!

Mössan är tillverkad av sportmärket Macron och är både snygg och praktisk. Den avtagbara pom-pomen gör att du kan bära den som du vill, medan RWC France 2023-logotypen broderad på framsidan ser till att look är både sportig och patriotisk.

Kepsen har också färgerna från Toulouse, värdstaden för tävlingen, i djupblått och klarrött. Den är perfekt för att stötta ditt favoritlag på matcherna, oavsett om det är på läktaren eller framför TV:n.

Den här mössan är designad med rugbyfans i åtanke och är både varm och bekväm, perfekt för kalla vinterdagar. Oavsett om du spelar eller bara stöttar ditt lag kommer ditt huvud att hålla sig varmt med denna kvalitetsmössa.

Så visa din stolthet för rugbylaget France med den här mössan med pom-pom Macron RWC France 2023 Toulouse. Det är också den perfekta presenten till alla rugbyfans i ditt liv. Missa inte detta måste-tillbehör för nästa Rugby World Cup!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127522
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC