Hoodie med dragkedja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country. 2023

Hoodie med dragkedja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country. 2023

Börjar på: 722,32 kr

650,82 kr

-10%
Otrolig huvtröja junior i Pays de Galles Rugby XV:s färger, perfekt för unga rugbyfans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

650,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hoodie med dragkedja för barn Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country. 2023

Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country. 2023 hoody med dragkedja för barn är ett måste för alla unga rugbyfans. Denna sweatshirt är designad av det världsberömda sportmärket Macron och kombinerar perfekt komfort, stil och en passion för rugby.

Den här huvtröjan är perfekt för barn mellan 8 och 14 år och är perfekt för att visa stöd för rugbylandslaget Pays de Galles vid Rugby World Cup 2023. Med sin snygga design och officiella Pays de Galles Rugby XV-logotyp är denna sweatshirt ett måste för alla unga rugbyfans.

Den här huvtröjan med dragkedja är tillverkad av högkvalitativa material och känns bekväm och mjuk vid beröring. Den har också en praktisk dragkedja för enkel av- och påtagning och en huva som skyddar mot kyla och regn när du tränar eller spelar.

Oavsett om du går till skolan, spelar med vännerna eller tittar på en match med familjen är denna huvtröja med dragkedja det perfekta valet för alla unga rugbyfans. Den är också perfekt som present till ett barn som delar samma passion för rugby.

Missa inte chansen att visa ditt stöd för rugbylandslaget Pays de Galles med denna huvtröja med dragkedja för barn från Macron. Den finns i storlek junior, passar barn i alla åldrar och är ett perfekt val för alla rugbyrelaterade tillfällen. Lägg till den till din sportgarderob nu och bli en del av gemenskapen av passionerade rugbyfans.

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 58564001
Färg röd
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Team Pays de Galles