Tröja för barn Gilbert Photon [Storlek 3/4 år]

Tröja för barn Gilbert Photon [Storlek 3/4 år]

367,28 kr

354,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Tröja för barn Gilbert Photon

Fördelen med Gilbert klädkollektion är dess mångsidighet. För kontaktfri träning, gympass eller fritidskläder är Photon Tee fantastiskt mjuk och har en förstklassig känsla, vilket gör den till ett måste för spelare i alla åldrar den här säsongen.

När värmen stiger under de mest intensiva träningspassen är det viktigt att ha en t-shirt som arbetar med kroppen. De fukttransporterande och fuktreglerande egenskaperna hos Photon Tee gör att luften kan cirkulera till kroppen för att maximera avdunstningen.

Detta fantastiska sortiment av junior-t-shirts har en modern design och finns i färgerna svart, vit, mörk marin, brun, royal/ mörk marin, röd / svart, svart / guld, mörk marin / sky eller mörk marin / röd, så att alla kan välja en färgkombination som passar deras preferenser eller klubbfärger.

Photon Tee är lämplig för alla nivåer och finns i storlekarna 5 till 12, så att barn som börjar i minis och de som börjar gymnasiet är redo att ta sig till rugbyplanen och kan använda sig av de unika egenskaperna hos Photon Tee.

Om du vill ha en anpassningsbar t-shirt som erbjuder funktionalitet och stil i eller utanför träningen, är Photon Tee ett utmärkt tillskott till din garderob för 2019.

Sammansättning: 100% polyester

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 81510213
Färg mörk marinblå/sky
Färg Blå
Storlek 3/4 år - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Junior