Black Friday: alla Rugby des nations-tröjor på specialerbjudande

Black Friday börjar nu! Ta del av de bästa exklusiva erbjudandena på landslagsprodukter! Tröjor, shorts, mössor ....

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Ett tillfälle för rugbyfans att unna sig produkter från de nationella rugbylagen

Varje år, den sista fredagen i november, går hela världen in i en frenesi på Black Friday. I denna virvelvind av kampanjer hittar rugbyfansen ett enastående tillfälle att köpa officiella produkter från sina favoritlandslag till reducerade priser. Tröjor står naturligtvis högst upp på listan, men utbudet sträcker sig långt utöver det: bollar, halsdukar, kepsar och autres merchandisingprodukter blir eftertraktade föremål. Dessa föremål, som är en påminnelse om nationell identitet och stolthet, är alla symboler för den orubbliga kärlek som supportrar har för sitt lag. På House of Rugby erbjuder vi specifika rugbyprodukter för lag på norra halvklotet, södra halvklotet och på Rugby Championship.

Nationella rugbylag är unika på så sätt att de skapar en passion och glöd utan motstycke. Historiska rivaliteter, minnesvärda bedrifter och urgamla traditioner ger varje produkt ett sentimentalt värde. SåBlack Fridayär mycket mer än bara en shoppingdag; det ärett tillfälle att fira, bekräfta och hissa flaggan för ditt land.

Ikoniska produkter med en rik historia

Nya Zeelands tröja All Blacks, med sin djupa svarta färg och silverfärgade ormbunke, är en av de mest välkända och uppskattade i rugbyvärlden. Tröjan symboliserar styrka, tradition och excellens och är ett måste för varje rugbyfan. Den Haka som spelarna utför före varje match ger laget en mystisk och trollbindande dimension, vilket gör dess produkter ännu mer åtråvärda.

XV de la Rose, som representerarAngleterre, med sitt vita pure och röda rose broderi, berättar däremot en helt annan historia. Elegans, stringens och respekt för traditionen är de nyckelord som förknippas med denna produkt. Varje gång en supporter tar på sig den här tröjan bär de tyngden av den engelska rugbyhistorien och kulturen på sina axlar.

Och vem kan undgå att lägga märke till den galliska hanen på den franska tröjan , en symbol för stolthet och motståndskraft, eller den irländska klövern, en symbol för lycka och nationell enighet? Varje landslag har sina egna emblem, sina egna berättelser och sina egna värderingar, som förstoras i var och en av de produkter som de erbjuder.

Kort sagt, Black Friday handlar inte bara om prisreduktioner. För rugbyentusiaster är det ett gyllene tillfälle att äga en bit historia, en bit nationell stolthet och att stolt visa sin passion för denna magnifika sport. Eftersom rugby förenar människor över nationsgränserna, erbjuder Black Friday alla chansen att fira denna esprit enighet och kamratskap genom symboliska produkter.