tous Här hittar du all utrustning relaterad till rugbyskydd! Upp till 50% rabatt!

I den här kategorin hittar du alla rugbyskydd på rea med upp till 50% rabatt! Hjälmar, axelskydd, munskydd...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rugbyskydd med reklam: Säkerhet och komfort till ett lågt pris

tous För rugbyspelare är säkerhet av yttersta vikt. Dra nytta av våra specialerbjudanden på rugbyskydd för att säkerställa optimalt skydd på planen. Våra kampanjer omfattar en mängd olika hjälmar, axelskydd och munskydd som är utformade för att ge dig maximal komfort och säkerhet.

Viktig skyddsutrustning

Rugbyhjälmar: Skydda ditt huvud med våra högkvalitativa rugbyhjälmar. Canterbury Gilbert Populära serier inkluderar Ventilator och Air. Dessa hjälmar ger ett robust skydd samtidigt som de är lätta och välventilerade, vilket ger maximal komfort under spelet. Den invändiga stoppningen absorberar stötar, vilket minskar risken för huvudskador.

Axelskydd för rugby: Ge optimalt skydd för axlarna med högpresterande axelskydd. Gilbert Canterbury I vårt sortiment ingår XP1000 och Flexitop. De är tillverkade av tåliga, flexibla material och ger ett omfattande skydd utan att begränsa din rörelsefrihet. Den ergonomiska designen ger en perfekt passform för långvarig komfort.

Munskydd: Skydda ditt leende med våra högkvalitativa tandskydd. Shock Doctor Opro Upptäck Gel Max- och Gold-sortimenten. Munskydden är tillverkade av slitstarka material för maximalt skydd av tänder och tandkött. De är lätta att forma för en personlig passform och ger oöverträffad komfort och säkerhet.

Dra nytta av våra exceptionella erbjudanden

Stora rabatter : Nu är det perfekta tillfället att investera i högkvalitativt rugbyskydd till reducerade priser. Våra kampanjer gör att du kan utrusta dig med fullständig säkerhet utan att kompromissa med din budget.

Brett urval: Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare har vi ett brett utbud av pads som passar dina behov. Hitta den utrustning som passar dig bäst och dra nytta av förbättrad prestanda och säkerhet på planen.

Missa inte detta tillfälle att utrusta dig med rugbyskydd på specialerbjudande. Kombinera säkerhet, komfort och prisvärdhet för att spela varje match med självförtroende och sinnesfrid.esprit