France

Laget France, ett av de bästa landslagen som vunnit två titlar i VI Nations -turneringen, bär stolt sin nya kollektion med ett brett utbud av produkter. Hitta lagtröjor från France på House of Rugby!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Renässans och innovation: ett nytt liv för Les Bleus

I den dynamiska och konkurrensutsatta internationella rugbyn har France gjort ett anmärkningsvärt uppsving med en fascinerande kombination av unga talanger och erfarenhet. Denna nya era, som styrs av en förnyad vision, met l'accent på strategisk innovation och utveckling av inhemska talanger, bygger ett lag som inte bara är tekniskt och smidigt, utan också oförutsägbart och vågat på planen.lange Les Bleus, med sin uppfriskande blandning av unga underbarn och beprövade veteraner, håller på att omdefiniera sin identitet och etablerar en inställning till spelet som är både innovativ och nyskapande.De etablerar en inställning till spelet som betonar smidighet och uppfinningsrikedom och blandar traditionell fransk känsla med en modern, taktisk och genomtänkt inställning till rugby.

Broderskap och enighet: det franska rugbylagets hjärta France

I hjärtat av France lagdynamik finns en djupt rotad kamratskap, ett brödraskap som går utöver enkla professionella relationer som Romain Ntamack och Antoine Dupont. Denna sammanhållning är tydlig inte bara i de glada stunderna av seger utan också i stunderna av nederlag, vilket skapar en sammanhållning som är grunden för deras styrka som ett lag. Varje spelare, varje anställd, bär med sig ett ömsesidigt ansvar, ett löfte om att ge allt för lagets bästa. Samhörighet och broderskap är de osynliga trådar som väver den blå gobelängens rikedom och bygger ett lag som är starkare tillsammans, en kraft som förenas under samma fana, den av lagetesprit, excellens och passion för den sport de representerar med stolthet och hängivenhet.

Legend och arv: Den gyllene horisonten för franska ambitioner

Teamet France är inte bara fokuserat på nuet, det bär också med sig drömmar och ambitioner om en gyllene framtid, en horisont där franska ambitioner möter verkligheten. Målet är tydligt: att bygga en legend, att skapa ett arv som kommer att beståges, ett gyllene kapitel i den franska rugbyns historia. I början av varje match bär de på arvet från tidigare legender, vikten av esp erances från en nation som inte bara ser dem som idrottsmän och kvinnor, utan som moderna hjältar. För dem representerar VM en scen där drömmar kan gå i uppfyllelse, där varje försök och varje tackling är en ton i den storslagna symfonin av deras legend i vardande. Med mod och beslutsamhet kliver laget France fram, redo att etsa sig nom in i rugbyns annaler mondial, att omvandla gyllene drömmar till konkret verklighet.Vi förvandlar våra drömmar till en påtaglig verklighet och gör det imaginära till en levande legend för kommande generationer.

Vi är stolta över att kunna visa upp France teamets produkter såsom tröjor, shorts ochautres produkter!