Skjortor Glasgow

Alla Glasgow lagtröjor finns tillgängliga från House of Rugby!

Fler filter

Fallande ordning

Glasgow Warriors Modern rustning för rugbykrigare

Teamet på Glasgow Warriors förkroppsligaresprit den skotska rugbyns kämparanda och beslutsamhet, egenskaper som återspeglas på ett vackert sätt i deras tröjor. Tröjorna bär stolt färgerna svart och blått och är utformade för att symbolisera lagets styrka och enighet samtidigt som de hyllar deras skotska kulturarv. Ikoniska spelare som Ali Price, vars smidighet och skicklighet som scrumhalf ger energi åt lagets spel, och Zander Fagerson, en fruktad propeller känd för sin kraft i scrumen, bär tröjorna med stor stolthet och en djup känsla av ansvar.

Designen av Glasgow Warriors -tröjorna är resultatet av ett nära samarbete mellan laget och dess utrustningspartners, med målet att kombinera traditionell estetik med innovations -teknik. Dessa tröjor är inte bara matchställ, de är en symbol för tillhörighet till en gemenskap och en delad passion för rugby. De är utformade för att tåla spelets påfrestningar samtidigt som de erbjuder maximal komfort, vilket gör det möjligt för spelarna att utmärka sig på planen.

empreinte av spelarna på rugby union-tröjan. Glasgow Warriors

Historien och värdet av varje Glasgow Warriors -tröja berikas av de prestationer och minnesvärda ögonblick som spelarna som bär dem har upplevt. Talanger som Stuart Hogg, en ytterback vars fenomenala spark- och kontringsförmåga ofta har ändrat matchernas gång, och Ryan Wilson, en wing i tredje raden vars ledarskap och ihärdighet inspirerar hans lagkamrater, bidrar avsevärt till tröjans arv. Varje bländande dragning, varje tackling, varje försök markerar inte bara poängen utan också tröjans historia och väver en berättelse om mod, uppoffring och stolthet.

För Glasgow Warriors supportrar är att bära lagets tröja ett sätt att visa sitt ovillkorliga stöd, sin passion för rugby och sin tillhörighet till en unik gemenskap. Tröjorna blir verkliga reliker för fansen, som minns episka segrar, smärtsamma nederlag och stunder av ren rugbylycka. De är inte bara en bit tyg, utan en integrerad del av identiteten hos Glasgow Warriors, en obrytbar länk mellan spelarna och de som hejar på dem.

Kort sagt, tröjorna från Glasgow Warriors är inte bara matchkläder, de är en symbol för regional stolthet, en tradition av motståndskraft och en ständig strävan efter excellens på rugbyplanen. Dessa tröjor bär på ett helt samhälles förhoppningar och drömmar och är en hyllning till gårdagens, dagens och morgondagens spelare som kämpar under Glasgow:s färger.