Skjortor Grenoble

Besök tous för att se alla Grenoble tröjor från varje säsong!

Fler filter

Fallande ordning

FC Grenoble Rugby Fusion Nya tröjor för säsongen 2023/2024: tradition och modernitet

FC Grenoble Rugby, en symbol för passion och tradition inom fransk rugby, har officiellt presenterat sina nya tröjor för säsongen 2023/2024. De nya tröjorna har tagits fram i samarbete med klubbens mångåriga utrustningsleverantör och utgör en harmonisk kombination av respekt för tradition och estetisk innovation, vilket perfekt återspeglar klubbens identitet och ambition.

Hemmatröjan har klubbens traditionella färger blått och vitt, med horisontella ränder som påminner om klubbens historiska tröjor. Dessa ränder har dock gjorts om med en lutningseffekt som ger en modern touch. Den klassiska, eleganta kragen är V-formad för maximal komfort. Klubbens stolta och distinkta emblem är placerat i hjärtat av tröjan, medan sponsorernas och utrustningstillverkarnas logotyper är subtilt integrerade för att inte störa den övergripande estetiken.

För bortatröjan har klubben valt ett djärvare och mer modernt tillvägagångssätt. Designen är övervägande vit med inslag av himmelsblått och en silverfinish på kanterna, vilket symboliserar den modernitet och futuristiska look som klubben vill projicera. Dräkten är också en hyllning till de snöklädda bergen i regionen, med motiv som imiterar alptoppar integrerade i tyget.

Innovation och hållbarhet: i hjärtat av klubbens nya dräkt FC Grenoble Rugby

FC Grenoble RugbyDenya tröjorna är inte bara imponerande i sin design; de innehåller också de senaste framstegen inom textilteknik för att förbättra spelarnas prestanda. Tröjorna är tillverkade av miljövänliga material och är utformade för att minimera miljöpåverkan och anpassa klubbens värderingar till aktuella ekologiska problem.

Tekniken i de tyger som används säkerställer optimal evakuering av svett, vilket ger en effektiv reglering av kroppstemperaturen även under de mest intensiva matcherna. Denna egenskap är avgörande, särskilt i de situationer med högt tryck som är typiska för rugbytävlingar. Dessutom säkerställer materialets elasticitet att varje tröja kan motstå spelets påfrestningar, samtidigt som den bibehåller flexibilitet och komfort för att stödja spelarnas dynamiska rörelser på planen.

FC Grenoble Rugby innovations Kort sagt, de officiella matchtröjorna för säsongen 2023/2024 är ett sant uttryck för identitet och prestanda, som kombinerar traditionell estetik, teknik och hållbara åtaganden för att rusta spelarna för utmaningarna under den nya säsongen.