Sidesteg

Här hittar du alla skor Gilbert i anslutning till Sidestep-sortimentet!

Fler filter

Fallande ordning

Innovation och prestanda i Sidestep-serien

Sidestep-serien av rugbyskor från Gilbert representerar en revolution inom innovation och prestanda. Dessa stövlar är speciellt utformade för att möta de hårda kraven i modern rugby. Den avancerade teknik som används vid utformningen av Sidestep ger spelarna en obestridlig fördel på planen. Gjutna TPU-dubbar ger enastående grepp och maximal stabilitet vid acceleration, inbromsning och snabba riktningsförändringar. EVA-mellansulan ger optimal dämpning för att minska trötthet och stötar, så att spelarna kan prestera under hela matchen. Med Sidestep-serien från Gilbert står innovation i prestationens tjänst, vilket ger spelarna den senaste utrustningen för att dominera planen.

Överlägsen komfort och exceptionell hållbarhet

Överlägsen komfort och exceptionell hållbarhet är två viktiga egenskaper hos rugbystövlarna i Sidestep-serien från Gilbert. Den exakta, anatomiska passformen ger optimal komfort och gör att du slipper obehag i samband med skav och skador. Dessutom är hållbarhet en central del av deras design. De högkvalitativa materialen som används vid tillverkningen av Sidestep gör dem slitstarka, så att spelarna kan använda dem säsong efter säsong utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om det är på leriga, gräsbevuxna eller syntetiska planer är Sidestep utformad för att klara alla förhållanden, vilket ger spelarna en pålitlig och hållbar rugbysko som kommer att följa dem under hela deras idrottskarriär.

Stil och identitet

Sidestep-serien av rugbyskor Gilbert ger inte bara bra prestanda och är slitstarka, de ger också spelarna möjlighet att hävda sin stil och identitet på planen. Med en mängd djärva designer och livfulla färgalternativ låter Sidestep spelarna välja skor som speglar deras personlighet och självförtroende. Oavsett om du väljer en klassisk, tidlös look eller gör ett djärvt uttalande med trendiga mönster och färger, erbjuder Sidestep-sortimentet en mängd olika stilar som passar alla smaker. Att bära Sidestep-skor från Gilbert innebär inte bara att du investerar i prestanda på toppnivå, utan också att du lägger till en unik touch av stil till dina kläder på planen och markerar din närvaro med obestridlig elegans.