Träningströja med halv dragkedja Acerbis Tagete

Träningströja med halv dragkedja Acerbis Tagete

Börjar på: 404,01 kr

323,21 kr

-20%
Välj komfort och stil med sweatshirten med halv dragkedja Acerbis Tagete, perfekt för dina träningspass. Finns tillgänglig nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 404,01 kr

323,21 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningströja med halv dragkedja Acerbis Tagete

- kategori: "Träningskläder

Denna Acerbis Tagete träningströja med halv dragkedja är ett perfekt val för idrottare och sportentusiaster som söker prestanda och komfort. Med sitt välkända varumärke, Acerbis, är denna sweatshirt utformad för att ge dig den fördel du behöver när du tränar.

Kategorin träningskläder är mycket viktig för idrottsutövare och denna sweatshirt kommer att uppfylla alla dina förväntningar. Med sin praktiska halvdragkedja kan du enkelt ta på och av den under dina träningspass utan att slösa bort någon tid. Dragkedjan slutar längst ner på kragen för en snygg look och för att ge dig större rörelsefrihet.

Den här sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och håller dig torr och bekväm tack vare det andningsbara tyget som effektivt transporterar bort svett. Så du kan koncentrera dig fullt ut på din träning utan att besväras av fukt. Dessutom passar den åtsittande passformen din kropp perfekt för att maximera din prestation.

Träningströjan Acerbis Tagete med halv dragkedja har också en ficka med dragkedja på sidan där du kan förvara småsaker säkert under träningspasset. Den moderna designen och de livfulla färgerna gör den både funktionell och trendig.

Oavsett om du är en professionell idrottsman eller en passionerad sportfantast kommer den här tröjan att bli ett viktigt tillskott till din träningsgarderob. Så beställ Acerbis Tagete half-zip training sweatshirt nu för att uppnå dina sportmål med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Acerbis
Tillverkarens SKU 0910768.110
Färg röd
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen