Skor

Utrusta dina barn för rugbyplanen med vårt exklusiva urval av rugbyskor för barn. Vi erbjuder högkvalitativa skor även för SG:s oljiga planer, tillgängliga i storlekarna 28 till 40 och till överkomliga priser. De mest populära varumärkena finns tillgängliga för att göra dina barn redo för säsongen.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

House of Rugby är vi stolta över att kunna erbjuda ett exklusivt urval av rugbyskor för barn. Vi förstår vikten av att tillhandahålla skor av hög kvalitet för att hjälpa barn att spela sin bästa rugby på rugbyplaner.

Våra rugbyskor för barn är speciellt utformade för SG:s oljiga planer, med sulor som ger excellent grepp på våta och leriga planer. Vi erbjuder en mängd populära märken för att göra dina barn redo för säsongen, med rugbyskor tillgängliga i storlekar från 28 till 40.

Våra rugbyskor för barn är både bekväma och slitstarka för att säkerställa optimal prestanda på planen. Vi är stolta över att kunna erbjuda rugbyskor för barn till prisvärda priser, så att föräldrar kan utrusta sina barn utan att det kostar skjortan.

Bläddra i vår kollektion av rugbyskor för barn nu och hitta de perfekta skorna för dina barn att spela rugby i. På House of Rugby finns vi här för att hjälpa dig att utrusta dina barn för deras passion för rugby.