Gilbert

Vi har hela utbudet av Gilbert skor för dig! Alla de bästa sortimenten finns tillgängliga!

Fler filter

Fallande ordning

Magin med rugbyskor Gilbert för barn: Prestanda och komfort

GilbertRugby, världsberömt för sin högkvalitativa rugbyutrustning, erbjuder ett exceptionellt utbud av rugbyskor för unga spelare. Deras engagemang för innovation och kvalitet återspeglas i deras design, som är särskilt anpassad till de behov och utmaningar som barn ställs inför på rugbyplanen. Med modeller som"Sidestep" och "Evo" ser Gilbert till att alla unga spelare har den utrustning de behöver för att utmärka sig.

Diversifierade sortiment som passar alla unga rugbyspelare

Gilbert Sidestep: Kulturarv möter innovation

Sidestep-serien är en sann ikon på Gilbert. De är utformade för barn som tar sina första steg inom rugby och kombinerar hållbarhet och komfort, så att unga spelare kan koncentrera sig helt på sitt spel. Sidestep finns med olika klackkonfigurationer för att passa divers olika typer av terräng och är perfekt för unga idrottare som vill förbättra sina grundläggande färdigheter.

Gilbert Evo Lätthet och smidighet för unga stjärnor

För barn som redan har viss erfarenhet på planen och som vill förbättra sin snabbhet och smidighet erbjuder Evo -serien från Gilbert den perfekta lösningen. Dessa skor är lätta, har utmärkt grepp och överlägsen flexibilitet, vilket gör att unga spelare kan manövrera med lätthet och självförtroende. Den noggranna designen ger optimalt stöd för foten samtidigt som den naturliga rörligheten främjas.

Dessa Gilbert serier för barn visar hur viktigt det är att välja rugbyskor som är lämpliga för unga spelare, med hänsyn till deras utveckling och specifika behov på planen. Oavsett om det gäller träning eller match innebär valet av Gilbert skor att man väljer ett varumärke som kombinerar rugbytradition med innovation, vilket säkerställer att unga spelare har den komfort, säkerhet och prestanda de behöver för att utmärka sig inom sporten.