Black Friday: all Top 14 rugbyutrustning på specialerbjudande

Black Friday börjar på House of Rugby! Upptäck alla produkter som är kopplade till lagen på Top 14, som tröjor, shorts och mycket mer!

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Den bländande möjligheten att förvärva officiella tröjor

Black Friday är en mycket efterlängtad händelse i kalendern för rugbyfans på Top 14 i France, eftersom den ger dem ett enastående tillfälle att förvärva de officiella tröjorna från deras favorit clubs till rabatterade priser. Fansen får köphysteri när de upptäcker frestande erbjudanden på hemma-, borta- och till och med specialutgåvor av tröjor, som alla stolt bär färger och logotyper från Top 14 lagen. Webbplatserna clubs spelar själva en aktiv roll under denna försäljningsperiod och erbjuder exklusiva kampanjer och fyndpaket, ofta tillsammans med supportertillbehör som halsdukar, kepsar och godbitar. Black Friday är det perfekta tillfället för fans att visa sitt orubbliga stöd för sitt lag och samtidigt göra betydande besparingar. Att köpa officiella produkter garanterar också överlägsen kvalitet och bidrar direkt till att stödja clubs, vilket stärker det känslomässiga bandet mellan fans och deras älskade lag.

Top 14 Fans redo för action

Black Friday handlar inte bara om tröjor, det handlar också om att göra Top 14 -fansen redo för en spännande rugbysäsong. Under den här tiden investerar fansen i en mängd olika merchandise-artiklar, som halsdukar, flaggor, muggar och nyckelringar, alla prydda med clubs emblem från Top 14. Dessutom innehåller Black Friday:s specialerbjudanden ofta matchdagsartiklar som fällbarages sittplatser för läktaren, väderbeständiga jackor för att trotsa det skiftande franska klimatet och till och med ryggsäckar för att bära allt du behöver till arenan. Fans av Top 14 förbereder sig för några minnesvärda ögonblick på arenorna, tar en aktiv del i Black Friday och förstärker sitt engagemang för sina Top 14 lag. Denna kampanjperiod är mer än bara en shoppingrunda, det är starten på en rugbysäsong som lovar att bli full av spänning och glödande stöd för Top 14-lagen.