Skjortor Italie

Visa ditt stöd för detitalienska rug bylandslaget med vårt exklusiva urval av högkvalitativa tröjor till oslagbara priser.

Fler filter

Fallande ordning

Välkommen till House of Rugby, din slutdestination för officiella italienska rugbylandslagströjor. Visa din kärlek till italiensk rugby med vårt exklusiva urvalav högkvalitativa tröjor för italienska rugbyfans av alla âges.

Det italienska rug bylandslaget är ett dynamiskt lag som tävlar i Six Nations-turneringen, den viktigaste årliga tävlingen i Europa, samt i Rugby World Cup. Även om det italienska laget ännu inte har vunnit någon större titel har det fortsatt att utvecklas och blivit en viktig kraft inom internationell rugby.

Genom att bära en av våra officiella tröjor från det italienska landslaget kan du visa ditt stöd för några av de bästa italienska rugbyspelarna genom tiderna, som Sergio Parisse, Alessandro Troncon, Martin Castrogiovanni och många flerautres.>Våra tröjor är utformade för att återspegla nationell stolthetochpassionför rugby i Italie, samtidigt som de erbjuder överlägsen komfort och prestanda.

House of Rugby har vi ett nära samarbete med de bästa varumärkena och leverantörerna för att garantera hållbara och bekväma tröjor för det italienska rugbylandslaget. Dessutom finns vårt team av experter alltid till hands för att hjälpa dig att välja den perfekta tröjan och svara på alla frågor du kan tänkas ha.

Rugby är en snabbt växande sport i Italie, och stödet för landslaget fortsätter att växa. Genom att bära enSquadra Azzurra tröja ansluter du dig till en gemenskap av passionerade supportrar som delar en nationell stolthet och kärlek till rugby.

House of Rugby är vi stolta över att kunna erbjuda en mängd olika italienska landslagströjor, inklusive de senaste Rugby World Cup-tröjorna. Oavsett om du är en passionerad rugbysupporter eller bara letar efter en souvenir till en rugbyfantast till vän, är vårt urval av italienska landslagströjor det perfekta valet. Så bläddra igenom vår samling idag och hitta den perfekta tröjan för dig själv eller för att ge som en gåva till en rugbyfan vän.