Skjortor Pays de Galles

Visa din stolthet för Pays de Galles rugbylag, Dragons Reds, med vårt urval av högkvalitativa officiella tröjor. Upptäck vår exklusiva kollektion av tröjor för walesiska rugbyfans i alla åldrar.

Fler filter

Fallande ordning

Välkommen till vår tröjkategori påHouse of Rugby, din ultimata destination för officiella Pays de Galles rugbylagströjor. Visa din stolthet för det walesiska laget med vårt exklusiva urval av högkvalitativa tröjor för rugbyfans i alla âges .

Wales rugbylagär ett av de äldsta och mest respekterade i rugbyvärlden. Sedan den premier internationella rugbymatchen 1881 mot Skottland, har det walesiska laget vunnit många titlar, inklusive Six Nations Tournament Grand Slam vid flera tillfällen och två Rugby World Cup-titlar.

Vår kollektion av Pays de Galles lagtröjor innehåller en mängd olika mönster som passar alla smaker och storlekar, inklusive herr-, dam- och barntröjor. Alla våra tröjor är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa optimal komfort under rugbymatcher eller för supportrar vid sportevenemang.

Genom att bära en av våra officiella Pays de Galles lagtröjor kan du visa ditt stöd för några av de bästa walesiska rugbyspelarna genom tiderna, såsom Garth Edwards, JPR Williams, Sam Warburton, Alun Wyn Jones och många flerautres . Våra tröjor är designade för att återspegla det walesiska lagets stolthet och tradition, samtidigt som de erbjuder överlägsen komfort och prestanda.

House of Rugby har vi ett nära samarbete med de bästa varumärkena och leverantörerna för att se till att du får hållbara och bekväma rugbytröjor för Pays de Galles rugbylaget.

Dessutom finns vårt team av experter alltid till hands för att hjälpa dig att välja den perfekta tröjan och svara på alla frågor du kan tänkas ha.

Oavsett om du är en passionerad rugbysupporter eller bara letar efter en souvenir till en rugbyfantast till vän, är vårt urval av Wales-tröjordet perfekta valet. Så bläddra igenom vår samling idag och hitta den perfekta tröjan för dig själv eller för att ge som en gåva till en rugbyfan vän.