Joma

Alla rugbyskor finns på House of Rugby. Här hittar du alla de populäraste Joma rugbyskorna , inklusive Aguila, Propulsion och Evolution studs.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Utvecklingen av varumärket Joma i rugbyvärlden

Varumärket Joma, som kommer frånorigine, har under årens lopp blivit en viktig del av rugbyskobranschen. Med utgångspunkt i sitt rykte inom sportkläder har Joma snabbt etablerat sig som det självklara valet av skor för rugbyspelare som söker en kombination av prestanda, komfort och stil.

Höjdpunkter för rugbyskor Joma

Joma rugbyskor med spikar har ett antal enastående egenskaper som gör dem till ett attraktivt val för spelare på alla nivåer. Dessa skor är utformade för att erbjuda en optimal balans mellan prestanda på planen och komfort under hela matchen.

En av de viktigaste egenskaperna hos Joma rugbystövlar är deras solida, hållbara konstruktion. De är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem slitstarka och idealiska för de krävande förhållanden som rugby spelas under. Oavsett om du spelar på en naturgräsplan eller en konstgräsplan ger Joma stövlarna ett tillförlitligt grepp tack vare de smart utformade dubbarna, så att spelarna kan behålla stabiliteten under snabba rörelser och riktningsförändringar. Företaget har utvecklat en rad mycket specifika modeller, t.ex. Aguila, propulsions(i blått eller svart) och Evolutions(i svart och vitt).

Komfort är en prioritet för Joma, och detta återspeglas i utformningen av deras skor. Innersulan är utformad för att ge tillräcklig dämpning, vilket minskar fotens trötthet under intensiva matcher och träningspass. Dessutom är ovandelen ofta tillverkad av material som andas, vilket säkerställer tillräcklig ventilation och hjälper till att hålla fötterna torra.

Joma erbjuder också en mängd olika stilar, färger och priser, så att spelarna kan uttrycka sig på planen samtidigt som de bär skor av hög kvalitet.

Kort sagt har varumärket Joma gjort sig ett namn i rugbyvärlden tack vare sina högpresterande, slitstarka och bekväma skor. Oavsett om det gäller nybörjare eller proffs erbjuder Joma rugbystövlar den perfekta kombinationen av viktiga egenskaper för att utmärka sig på planen.