Aguila

Upptäck alla Joma rugbyskor från Aguila sortimentet på House of Rugby :

Fler filter

Fallande ordning

Oöverträffad prestanda på planen

Joma 's Aguila stövlar är kända för att leverera oöverträffad prestanda på planen. Med strategiskt placerade, gjutna gummi dubbar garanterar dessa skor optimalt grepp på både natur- och konstgräs. Spelarna får exceptionell stabilitet vid acceleration, scrums och riktningsförändringar. Mellansulans teknologi ger responsiv dämpning, vilket gör det möjligt för idrottare att upprätthålla sitt spel på högsta nivå, även under de mest intensiva matcherna. Aguila -serien förkroppsligar löftet om topprestationer och stöder spelarna i deras strävan efter seger på planen.

Exceptionell komfort och hållbarhet

Komfort och hållbarhet är kärnan i designen av Aguila skor. Den exakta passformen i kombination med högkvalitativa material ger optimal komfort under hela matchen och minskar risken för obehag eller skador. Dessutom innebär den exceptionella hållbarheten hos dessa skor att spelarna kan använda dem pålitligt säsong efter säsong, utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om det är lerigt, vått eller torrt är Aguila redo att ta sig an alla utmaningar och ge spelarna en rugbysko de kan lita på.

Elegans och personlig identitet

Aguila -serien från Joma handlar inte bara om prestanda och komfort - den ger också spelarna möjlighet att uttrycka sin stil och identitet på planen. Med en upphöjdgant -design och en mängd olika färgalternativ ger Aguila spelarna möjlighet att välja skor som speglar deras personlighet och estetik. Oavsett om du föredrar en klassisk, strömlinjeformad estetik eller vill sticka ut med trendiga detaljer, erbjuder Aguila -sortimentet en mängd olika modeller som passar alla preferenser. Genom att bära Aguila skor från Joma gör spelarna mer än att bara spela rugby, de lever det med stil, elegans och en självsäker identitet på planen.

Det finns flera färger att välja mellan, t.ex. Joma aguila AG fotbollssko i blått.