Rugbyskor för oljiga ytor - Screwed (SG)

Hitta alla SG rugbykängor i denna kategori! Perfekta stövlar för spelare som spelar på leriga planer! De bästa märkena finns tillgängliga: adidas nike canterbury mizuno, , ...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Design och egenskaper hos SG-rugbyskor

SG (Soft Ground) rugbykängor är speciellt utformade för mjuka, fuktiga platser där lera och fukt är vanligt förekommande. Utrustade med löstagbara metalldubbar anpassar sig dessa stövlar perfekt till variationer i terrängen. autres sol Dubbarna, som i allmänhet är längre än de på , mäter mellan 12 och 21 mm och tränger djupt ner i underlaget för att ge ett överlägset grepp. Denna förmåga att förankra sig ordentligt i lerig terräng är avgörande för att förhindra glidning och upprätthålla stabilitet under intensiva belastningar och scrums.

Dubbarnas konfiguration är också en viktig teknisk aspekt. Vanligtvis har SG-stövlar 6-8 dubbar strategiskt placerade för att optimera tryckfördelningen och maximera greppet. Detta arrangemang är särskilt effektivt för att ge den nödvändiga balansen under scrummaging och plötslig acceleration, vilket minskar risken för oväntade halkningar och fall.

Fördelar och anpassningsförmåga hos SG-skor

Utöver sin primära funktion att ge grepp erbjuder SG-skorna oöverträffad flexibilitet tack vare de utbytbara dubbarna. Detta gör det möjligt för spelare att anpassa dubbarnas längd för att passa specifika planförhållanden, en stor fördel när det gäller de klimatvariationer som är typiska för rugbysäsonger. sol Oavsett om planen är extremt lerig efter ett regn eller bara fuktig efter morgondagg kan spelarna justera sina stövlar för att möta matchens specifika behov.

Robusthet och hållbarhet är också viktiga egenskaper hos SG:s stövlar. Skorna är tillverkade av vattenavvisande material och utformade för att tåla hårt och aggressivt spel, vilket ger en konsekvent och pålitlig prestanda. De står inte bara emot slitaget i svår terräng, utan erbjuder också en komfort som gör att spelarna kan koncentrera sig helt på spelet utan att distraheras av fysiska obehag. Kort sagt, SG-skor är avgörande för spelare som regelbundet möter krävande och föränderliga spelförhållanden.