Montpellier Hérault Rugby

Denna kategori innehåller alla produkter relaterade till ett av de bästa lagen på Top 14, Montpellier Hérault Rugby!

Fler filter

Fallande ordning

Symboliken i Montpellier Hérault Rugbys tröjor

Montpellier Hérault Rugby, ofta kallad Montpellier eller MHR, är en klubb som har satt sin prägel på den franska rugbyscenen. Under årens lopp har dess tröja blivit en kraftfull symbol för denna unika identitet. Om du någonsin har varit på en match på GGL Stadium vet du att point MHR -tröjan är en symbol för tillhörighet och stolthet.

Traditionellt är Montpellier tröjor blå och vita, och representerar troget nyanserna i Medelhavet och bergen i Cévennes. Varje design, säsong efter säsong, strävar efter att kombinera rikedomen i klubbens tradition med moderna och innovativa element.

Den tekniska utvecklingen har inte försummats. Dagens tröjor från MHR är frukten av avancerad forskning och erbjuder lätta tyger som andas och som är anpassade till de fysiska kraven i rugby. De ger spelarna maximal rörlighet, samtidigt som de skyddar dem mot friktion och stötar från spelet.

För supportrar innebär att bära MHR-tröjan att visa villkorslöst stöd för ett lag som förkroppsligar värden som engagemang, kämparanda och solidaritet.

Dyk in i Montpellier Hérault Rugbys värld genom dess tillbehör

Förutom tröjan erbjuder klubben Montpellier en rad tillbehör som understryker klubbens identitet och gör det möjligt för alla att uttrycka sin anknytning till laget.

Den blåvita halsduken är ett måste för alla MHR-fans. Oavsett om den hänger högt upp i luften eller är lindad runt halsen symboliserar denunion och fansens passion. På matchdagar förvandlas stadion till ett hav av dessa halsdukar, vilket skapar ett imponerande visuellt skådespel.

Kepsar och mössor med logotypen MHR är också viktiga tillbehör som gör att supportrarna kan skydda sig mot den brännande solen i Montpellier-sommaren eller kylan på vintern, samtidigt som de stolt visar klubbens färger.

autres Vardagsföremål som nyckelringar, muggar och mobilskal har fått en ny design med logotypen MHR. De gör det möjligt för supportrar att integrera en del av klubben i sitt dagliga liv och att bära med sig en liten bit av sin passion.

Varje produkt från Montpellier Hérault Rugby, från tröjan till den minsta pinsen, är en hyllning till klubbens historia, dess segrar, dess utmaningar och framför allt till den fantastiska gemenskap som stöder den.