Stade Rochelais

Hitta alla de bästa lagtröjorna från Top 14 och Pro D2 på House of Rugby! I synnerhet tröjorna från stade Rochelais!

Fler filter

Fallande ordning

Maritim äkthet i AS-tröjor Stade Rochelais

Stade Rochelais, kärleksfullt känd som "La Rochelle" av sina fans, är mer än bara en rugbyklubb; det är en återspegling av en hel stad, dess maritima historia och dess kulturarv. Klubbens tröja är en kraftfull symbol för denna unika identitet och för tankarna till både lagets kampviljaesprit och La Rochelles maritimaessence.

De traditionella färgerna på tröjan är svart och gult, färger som för tankarna till både Atlantens stormar och solen som skiner på den gamla port. Under årens lopp har designen varierat, men dessa nyanser förblir en stapelvara och en ständig påminnelse om klubbens djupa rötter i staden.

I takt med den tekniska utvecklingen har Rochelais-tröjan försetts med det senaste innovations för att garantera komfort och prestanda. Moderna material säkerställer optimal fukttransport, slitstyrka och rörelsefrihet, alla viktiga element för spelare på toppnivå.

För supportrarna är det en stolthet att bära Stade Rochelais -tröjan, ett sätt att uttrycka sin passion och hängivenhet för ett lag som bär deras älskade stads färger.

Rochelais tillbehör hjälper dig att leva ut din passion varje dag

Rugby handlar inte bara om planen, och Stade Rochelais har förstått detta genom att erbjuda ett helt sortiment av accessoarer för sina mest hängivna supportrar.

Halsduken, en trogen följeslagare på matchdagar, finns i svart och gult. Den viftas ofta entusiastiskt på läktarna och bildar ett böljande hav av färg och passion. Det är ett sätt för supportrarna att visa sitt stöd och att känna att de verkligen är en del av den stora Rochelais-familjen.

Förutom halsduken finnsautres tillbehör som kepsar, mössor och bandanas, alla prydda med klubbens emblematiska logotyp, så att fansen kan visa sin lojalitet, oavsett väder. Och för dem som vill ta med sig en bit av klubben in i vardagen finns nyckelringar, muggar och telefonskal, som alla stolt visar upp symbolerna för Stade Rochelais.

Varje produkt, oavsett om port används på en match eller i vardagen, stärker bandet mellan klubben och dess fans. Det är en ständig påminnelse om höjdpunkterna, segrarna som firats tillsammans och den delade passion som förenar Stade Rochelais med dess formidabla gemenskap.