Nouvelle-Zélande

Hitta alla produkter kopplade till Nouvelle-Zélande -laget som leds av Aaron Smith! Tröjor, shorts, bollar och mycket mer!

Fler filter

Fallande ordning

Den svarta tröjan All Blacks: En symbol för makt och tradition

När det handlar om rugby är det nästan omöjligt att inte nämna All Blacks, Nya Zeelands nationella rugbylag. Laget är känt över hela världen för sin excellens på planen och sin tradition av haka, och All Blacks -lagets dräkt är lika symbolisk. Den svarta tröjan med den silverfärgade ormbunken är en kraftfull symbol inte bara i Nya Zeeland utan i hela världen.

Sedan laget bildades i början av 1900-talet har den svarta tröjan port burits med stolthet av spelarna. Den förkroppsligaresprit krig, beslutsamhet och enighet. Det är en färg som skrämmer och imponerar, men framför allt representerar den respekt för det förflutna och viljan att fortsätta dominera rugby mondial. De material och tekniker som används för att tillverka tröjan har utvecklats, men färgen och designen är fortfarande trogen traditionen. Nya Zeeland betraktas som en av rugbyns mest ikoniska nationer, mycket tack vare den inverkan som begåvade spelare som Dan Carter, Beauden Barrett och Richie Mccaw har haft.

För många fans är en All Blacks -tröja mycket mer än bara ett samlarobjekt. Det är en påminnelse om de segrar, nederlag, minnesvärda försök och passionerade hakas som har definierat historien om Nya Zeelands rugby.

Bollen All Blacks: Excellens och precision varje gång du rör vid den

Precis som tröjan är den officiella All Blacks bollen en viktig del av utrustningen som bär Nya Zeelands arv och stolthet. Den är utformad för att uppfylla spelets krav på högsta nivå och kombinerar hållbarhet, precision och optimal känsla för spelarna.

Bollen, liksom tröjan, pryds av silverormbunken som gör varje passning, spark och försök ännu mer minnesvärd. Den är resultatet av år av forskning och utveckling, med målet att erbjuda det bästa för de bästa spelarna i världen.

För fansen är det en upplevelse i sig att hålla i den officiella All Blacks -bollen. Det är en påminnelse om höjdpunkterna, de hårt tillkämpade segrarna och lagets okuvligaesprit. Det är en påtaglig koppling till spelarna, planen och den rika och spännande historien om Nya Zeelands rugby.