Angleterre

Denna kategori innehåller alla produkter relaterade till Angleterre laget! Tröjor, shorts, bollar och mycket mer!

Fler filter

Fallande ordning

Den ikoniskaAngleterre rugbylandslagströjan: En rik historia

RugbylandslagetAngleterre, som stolt representerar Rose, har en av de mest igenkännliga och historiska tröjorna i rugbyvärlden. Den fläckfria vita tröjan, ofta utsmyckad med röda detaljer, är mer än bara ett plagg; den är en symbol för nationell stolthet, passion och en rik rugbyhistoria.

Sedan de första internationella matcherna påAngleterre i slutet av 1800-talet har tröjan genomgått många förändringar. Från tunga och skrymmande tyger till modern teknik som håller spelarna torra och bekväma - tröjan speglar inte bara spelets utveckling, utan även modets och teknikens. Varje detalj, från sömmar till logotyper, är noggrant utformad.

Men det som verkligen görAngleterre rugby team jersey speciell är det arv den bär på. Spelarna som bär den vet att de är en del av en rad legender, och fansen, genom att bära den, visar sitt orubbliga stöd och passion för laget och sporten.

Den officiella fotbollen förAngleterre

Bollen som används av rugbylagetAngleterre är en annan viktig del av lagets utrustning. Om tröjan symboliserar stolthet och historia, representerar bollen själva hjärtat i spelet. Den har bevittnat episka segrar, hjärtskärande nederlag och ögonblick som har definierat den engelska rugbyns historia.

Precis som tröjan har bollen genomgått många förändringar under årens lopp. Från den ursprungliga, något rundare formen till de moderna, aerodynamiska bollarna som är utformade förcision, har varje detalj utformats för att förbättra spelet. Den officiella bollen är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla de påfrestningar som spelet på högsta nivå innebär, samtidigt som den ger spelarna den touch och precision som krävs för lyckade passningar, sparkar och försök.

Bollen bär också Rose-logotypen, vilket gör den omedelbart igenkännbar somAngleterre -rugbylagets emblem. För fansen är en officiell boll ett sätt att känna sig närmare händelserna, ta del av ett stycke historia och visa sin kärlek till laget och spelet.