adidas

House of Rugby erbjuder ett brett urval av högkvalitativa Adidas skor för rugbyspelare på alla nivåer. Vi har ett brett utbud av skodesigner Adidas för spelare på alla nivåer och vi erbjuder de bästa priserna på dessa skor.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

På House of Rugby är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av Adidas.

Adidas för rugbyspelare på alla nivåer. Oavsett om du är professionell eller amatörspelare har vi alternativ för dig.

Vi anser att Adidas stövlar är de bästa rugbystövlarna på marknaden när det gäller kvalitet och prestanda. Adidas har varit en ledande tillverkare av rugbystövlar i årtionden, och detta återspeglas i den överlägsna kvaliteten och innovativa tekniken som finns i varje stövel.

När du köper från House of Rugby kan du vara säker på att du får de bästa priserna på Adidas rugbystövlar. Vi arbetar direkt med tillverkarna för att få de bästa priserna, och vi vidarebefordrar dessa besparingar till våra kunder. Vi är också stolta över att erbjuda produkter av högsta kvalitet, och vi kontrollerar varje produkt innan leverans för att säkerställa att du får bästa möjliga produkt.

Om du letar efter rugbystövlar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser är House of Rugby platsen för dig. Vi har ett brett urval av Adidas skor för spelare på alla nivåer, med innovativa tekniker för att förbättra prestanda och säkerhet på planen. Besök vår webbplats för att se de tillgängliga alternativen och för att beställa idag.

Adidas är ett av de mest kända varumärkena i sportvärlden, och det gäller även rugby.

I årtionden har Adidas varit en ledande tillverkare av högkvalitativa rugbyskor som erbjuder alternativ för spelare på alla nivåer. Adidas :s historia med rugbyskor går tillbaka till 1970-talet, då varumärket började utveckla skor specifikt för rugbyspelare.

De första Adidas rugbyskorna var utformade för att ge maximalt grepp på planen, med gummisulor och läderöverdelar för extra grepp. Under årens lopp har Adidas fortsatt att utveckla innovativa tekniker för att förbättra rugbyspelarnas prestanda och säkerhet.

Idag erbjuder Adidas en mängd olika rugbyskor för professionella spelare och amatörer, t.ex. Adidas Adizero , Copa, Predator, X och Kakari. Dessa skor är utformade för spelare på hög nivå, med innovativa tekniker som spikgummisulor för bättre grepp på planen, ovandelar i ventilerande mesh för bättre ventilation och ankelstödstekniker för bättre stabilitet och minskad risk för skador.