X

Modellen "X" av Adidas rugbyskor är utformad för att erbjuda oöverträffad snabbhet och lätthet på planen. Skorna har en elegant, dynamisk design, utmärkt grepp och optimerad bollkontroll, vilket gör dem till förstahandsvalet för offensiva spelare som vill göra skillnad med sin smidighet och snabbhet.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Optimal prestanda och teknik

ModellenX från Adidas rugbystövlar är ett koncentrat av teknik som är utformad för att förbättra prestandan på planen. Den lätta structure ger optimal hastighet, vilket är ett viktigt kriterium för offensiva spelare. Den specifika konfigurationen av dubbarna på sulan garanterar utmärkt grepp på olika typer av underlag, vilket möjliggör explosiva starter och flytande, exakta riktningsförändringar.

En annan styrka hos point ligger i designen av skons ovandel, som kombinerar komfort och bollkontroll tack vare högkvalitativa material som erbjuder både flexibilitet och styrka, vilket gör att spelarna kan prestera optimalt under hela matchen.

Komfort och originell design

Förutom sina beprövade tekniska egenskaper utmärker sig modellen "X" också för sin avantgardistiska design. Skons rena, moderna linjer ger den en attraktiv estetik, så att spelarna kan glänsa både när det gäller stil och prestanda på planen. Vi har de mest populära modellerna, som Speedportal by Messi, Speedportal.2 FG i vitt och Speedportal+FG i svart. Vi erbjuderautres par för både män och barn.

När det gäller komfort har Adidas inte gjort några kompromisser. Modellen "X" är utformad för att perfekt anpassa sig till fotens form, undvika onödiga tryckpunkter och erbjuda långvarig komfort, en viktig egenskap för spelare som tillbringar långa perioder på planen.

Sammanfattningsvis ärAdidas:sX rugbysko en perfekt blandning av banbrytande teknik och innovativ design, som inte bara ger spelarna exceptionell prestanda på planen, utan också oöverträffad komfort och stil.