Predator

Stövlarna adidas Predator är utformade för att ge precision, kraft och lätthet, med innovativa tekniker som Primeknit och Demonskin för förbättrat grepp på rugbyplanen. Du hittar dem nu på House of Rugby!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skor adidas Predator

adidas Predator skor är den perfekta utrustningen för alla rugbyfans. adidas är en legendarisk tillverkare av utrustning för många sporter och ett måste för alla rugbyfans. Det tyska varumärket har inte bara utrustat världens bästa clubs, utan även designat ikoniska skor som har stått sig genom tiderna.

Visa upp din offensiva stil på planen med hela sortimentet av Predator skor, med en förstärkt ovandel för kraftfulla tillslag. Dessa revolutionerande skor har en förstärkt ovandel i bollträffområdet. Demonskin-tekniken ger överlägset grepp för oöverträffad kontroll och spinn. Predator finns i en rad olika färger, så det finns säkert ett par som passar dig, oavsett vilken plan du spelar på. Tillsammans med en tröja och shorts adidas kommer adidas Predator stövlarna att bli höjdpunkten i ditt rugbykit.