Genesis

Hitta alla Canterbury rugbyskor i Phoenix Genesis-serien! De bästa skorna för att glänsa på planen!

Fler filter

Fallande ordning

Den innovativa designen hos Phoenix Genesis-serien

Canterbury Phoenix Genesis rugbystövlar representerar ett betydande framsteg inom specialutrustning för rugbysport. Serien, som omfattar modeller som Phoenix Genesis Elite och Phoenix Genesis Team, har utformats för att ge spelarna enastående prestanda på planen och kombinerar teknisk innovation med ultimat komfort. Dessa skor återspeglar Canterbury:s åtagande att tillhandahålla utrustning som uppfyller kraven från spelare på alla nivåer inom sporten.

Teknik och prestanda

Phoenix Genesis-serien från Canterbury kännetecknas av integrationen av FLIGHTBEAM-teknik, en funktion som inspirerats av naturen och mer specifikt av styrkan och reaktionsförmågan hos den beniga gaffeln hos fåglar i flykt. Den här tekniken används i skornas yttersula och ger en intuitiv energiåtergivning som förstärker rörelsen och kraften i varje steg på marken. Pebax®-materialet förstärker denna förmåga och ger lätthet, smidighet och stabilitet, vilket är avgörande för acceleration och explosiva rörelser.

Komfort och hållbarhet

Förutom prestanda är komfort och hållbarhet viktiga aspekter av Phoenix Genesis-skor. Serien innehåller skor med en hybridöverdel som kombinerar slitstarkt syntetiskt läder i framfoten med en överdel förstärkt med stickad Vaposkin, vilket garanterar robusthet under hela säsongen. Klackarna har också fått en ny utformning för bättre grepp, med sex avsmalnande metallklackar och tre diamantformade TPU-klackar, vilket ger maximal stabilitet och smidighet på marken.

Den ultimata allroundskon för rugby

Rugbystövlarna Canterbury i Phoenix Genesis-serien representerar toppen av teknik och innovation inom rugbysportutrustning. De är utformade för spelare som kräver det bästa när det gäller prestanda, komfort och hållbarhet. Oavsett om det är deras naturinspirerade FLIGHTBEAM-teknik eller deras hybriddesign som kombinerar robusthet och lätthet, är dessa stövlar redo att ta sig an utmaningarna i modern rugby och göra varje spelare mer kraftfull, smidig och självsäker på planen.