Stampede

Se alla Canterbury skor från Stampede sortimentet!

Fler filter

Fallande ordning

Canterbury Stampede Fusion för kraft och smidighet

Canterbury Stampede -serien är känd för sin robusta design, speciellt anpassad för de hårda kraven inom rugby, särskilt för forwards som är involverade i de mest fysiska aspekterna av spelet. Stövlarna Stampede kombinerar hållbarhet, komfort och en säker passform och visar Canterbury:s engagemang för att tillhandahålla rugbyutrustning av hög kvalitet.

Serien Stampede, med modeller som Stampede Pro SG och Stampede 3.0 SG, har bland annat en bred passform, en huit dubbkonfiguration för överlägset grepp och ett förstärkt tåområde för extra skydd och stabilitet. Ovandelen är tillverkad av syntetmaterial som är utformat för att motstå slitage, vilket garanterar lång livslängd under hela rugbysäsongen. Ett invändigt meshfoder förbättrar andningsförmågan och håller fötterna svala och torra, medan en 3D-formad hälkappa ger en bekväm och stödjande port.

Förbättrad prestanda

Stampede -serien har utformats med frontlinjespelare i åtanke och svarar mot behovet av stövlar som inte bara ger skydd utan också underlättar smidighet och rörlighet på planen. De löstagbara metalldubbarna, som är kompatibla med mjuka underlag, understryker denna blandning av stabilitet och mångsidighet, vilket gör snabba övergångar och riktningsförändringar mer hanterbara. Stövlarnas design återspeglar en genomtänkt hänsyn till de fysiska kraven i rugby och är särskilt anpassade för dem som spelar i de mest omtvistade områdena på planen.

Sammanfattningsvis utmärker sig Canterbury Stampede -serien genom sitt engagemang för att förbättra spelupplevelsen för spelare som ställs inför spelets fysiska krav. Genom att erbjuda stövlar som kombinerar hållbarhet, komfort och prestanda ser Canterbury till att spelarna kan koncentrera sig på sitt spel i vetskap om att deras utrustning kommer att stå emot tidens och spelets prövningar. Oavsett om du går in i striden eller laddar runt planen är Stampede stövlar utformade för att ta ditt spel till nästa nivå.